WIJ ZIJN VERHUISD

07 oktober 2020

News Flash 📢

De eerste jaren hebben wij met veel plezier gewerkt. Dichtbij huis, naast ons huis. Na drie jaar is het tijd om een nieuwe stap te maken. Dit was erg spannend aangezien wij allemaal onzekere tijden beleven. Toch kwamen wij  een mooie locatie tegen. Opslag verliefd! Als ondernemers zagen wij meteen kansen in lijn van onze groei. Wij hebben na lang overleg de knoop doorgehakt. Wij gaan ervoor. Met nog meer plezier ✔. 

Samen gaan wij voor groei 😎

Na een periode van gave opdrachten, projecten, samenwerkingen  zijn wij toe aan de volgende stap. Daar kan een kantoorruimte met wat meer mogelijkheden niet bij ontbreken. Wij merkten dat er vaak teveel afleiding was doordat de grens werk en privé dun was. Letterlijk. Wij hebben de puntjes op de i gezet. Vervolgens spullen ingepakt en op de aanhanger geladen. Geen fancy verhuiswagen want dat past niet bij ons  😉. Tien kilometer verder de aanhanger uitgeladen met de hulp van twee sterkte mannen.  Dankjewel mannen! 

Met een professionele uitstraling, meer ruimte en een super gaaf uitzicht op het kanaal van Helmond hebben wij nog meer werk-energie voor gave opdrachten en projecten. Hoe cool is het om voldoende parkeerplaatsen bij het kantoor te hebben? Ja, echt super gaaf! Alles bij elkaar is dit een locatie waar wij hopelijk heel lang mogen werken. 

Nieuwsgierig naar ons nieuwe kantoor ? Altijd welkom. Wel ajb in afstemming i.v.m. de corona maatregelen. 

Nieuw vestigingsadres : 👉 Kanaaldijk N.W. 21A  5707 LA Helmond