Veiligheidsplan

Beveiligen doen we samen

Beveiliging  is mensenwerk. Of het nu gaat om de beveiliging tijdens een evenement of de beveiliging van een pand. Beveiliging is voor en door mensen. SecuMD Security  werkt daarom met een uitgewerkt plan van aanpak, oftewel het SecuMD Veiligheidsplan. Elke beveiligingsaanvraag wordt op deze manier bekeken, voorbereid en geëvalueerd. De opdrachtgever heeft een vraag, wij bieden een antwoord. Met samenwerking, goede communicatie, professionele medewerkers en onze aanpak wordt de beveiligingsaanvraag ingevuld.  Beveiliging doen we samen. Dit maakt het verschil. 

Veiligheidsplan

SecuMD Veiligheidsplan is ingedeeld in kleine deelstappen. Elke beveiligingsaanvraag wordt bekeken door de “bril” van het SecuMD Veiligheidsplan. Dit maakt dat het SecuMD Veiligheidsplan meetbaar is, dus ook toetsbaar. Dit  geeft een verschil in de uitvoering en in de evaluatiefase. Met het  SecuMD Veiligheidsplan is geen enkele beveiligingsaanvraag hetzelfde. Beveiliging op maat van uw wensen en die van uw organisatie. 

 

 • 1

  Realistische schets

  Bij elke nieuwe beveiligingsvraag zal een realistische schets voorafgaan. De beveiligingsvraag wordt op deze manier bekeken. Ook als het gaat om een herhalingsaanvraag. Tijden veranderen, mensen veranderen, richtlijnen veranderen, daarom is veiligheid constant in beweging. SecuMD Security beweegt hierin mee. Zodat SecuMD Security  kan overgaan tot een veilige, professionele uitvoering op maat van uw wensen en uw organisatie.

 • 2

  Samen aan tafel

  Na het bekijken van de beveiligingsvraag vormen wij een persoonlijk advies uit. In dit advies geven wij feedback en worden mogelijkheden besproken. Rekening houdende met veiligheid, budget, wensen, richtlijnen. Ook de eventuele risico´s lichten wij toe. Deze worden eveneens opgenomen in het SecuMD Veiligheidsplan. Een goede voorbereiding waarin duidelijke communicatie essentieel is. Zo weet u waar u aan toe bent. Dit onder het genot van een vers kopje koffie!

 • 3

  SecuMD Veiligheidsplan

  Beveiligingsvraag is bekeken, wij hebben een persoonlijk advies uitgebracht, risico´s ingecalculeerd en toegelicht. We kunnen overgaan tot het opstellen van het SecuMD Veiligheidsplan waarin alle stappen worden geformuleerd zoals wij ze hebben besproken. Alle procedures zijn hierin opgenomen, met name het calamiteitenplan. Zodat uw veiligheid en die van uw bezoekers zijn gewaarborgd. Er zal een verdeling van verantwoordelijkheden geformuleerd worden, aanspreekpersonen tijdens de uitvoering van de opdracht worden hierin opgenomen. Onze Veiligheidscoördinator zal tijdens de uitvoering aanwezig zijn. Deze persoon is o.a. een belangrijk aanspreekpunt.

 • 4

  Passend team

  Geen enkele beveiligingsvraag is hetzelfde. Daarom is belangrijk dat er voor elke opdracht een passend team wordt samengesteld. Het team die de opdracht mede gaat dragen. Een passend team dat aansluit bij de sfeer, soort opdracht. Of het nu gaat om een kleine of grote opdracht. De juiste mensen op de juiste plaats.

 • 5

  Uitvoering SecuMD Veiligheidsplan

  De uitvoering van het SecuMD Veiligheidsplan kan voltooid worden. Elke betrokken medewerker kent zijn locatie, taken, verantwoordelijkheden. Apparatuur is gecheckt, locatie is gecheckt, briefing is voldaan. Het team staat gereed in de juiste kledij om de uitvoering mede op zich te nemen. Let´s begin!

 • 6

  Evaluatiecheck

  SecuMD Security  zal na elke uitvoering een evaluatiecheck nalopen. Stonden alle betrokken medewerkers op zijn/haar plaats, zijn er bijzonderheden geweest, voldeed elke medewerker aan zijn taken/verantwoordelijkheden, voldeed de samenstelling van ons team aan uw wensen….? Dit doen wij intern, maar ook met u als opdrachtgever. Via de evaluatiecheck kunnen wij onze dienstverlening nalopen en eventueel verbeteren aan uw wensen en/of situaties. Beveiligen doen we namelijk samen, een bewegend proces waarin samenwerking de rode draad is.

CONTACT MET SECUMD SECURITY

Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Is het makkelijker dat wij bij u langskomen? Geen probleem!

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek!