Objectbeveiliging

Uw object in veilige handen

Inbraak, brand, storing of ongevallen… Dit soort situaties  leiden vaak niet alleen tot directe schade, maar ook tot onderbreking van het bedrijfsproces. Dit heeft doorgaans grote gevolgen. Bij de beveiliging van objecten handelt SecuMD Security  daarom vanuit het oogpunt  brand-criminaliteitspreventie, maar ook vanuit het oogpunt als beveiliger van het bedrijfsproces. Heeft u graag uw object in veilige handen? Dan bent u bij SecuMD Security op het veilige adres. Vakbekwame objectbeveiligers zullen het object bewaken, beveiligen. Onze professionele beveiligers zullen tijdens het uitvoeren van objectbeveiliging openings-sluitrondes lopen, controle´s houden op in-en uitgaande goederen, toegangscontrole, mobiele surveillance, alarmopvolging, receptiediensten, maar ook het terrein beveiligen.

Aangepast Veiligheidsplan

Aangezien elke organisatie eigen bedrijfsprocessen hanteert, verschillen de beveiligingsmogelijkheden en wensen. Daarom stelt SecuMD Security een aangepast Veiligheidsplan op waarin alle mogelijkheden en wensen worden opgenomen. Uiteraard handelen onze objectbeveiligers naar de taak die zij opgedragen krijgen als onderdeel van uw totale beveiligingsbeleid.

Beveiliging buiten kantooruren

Beveiliging kan plaatsvinden tijdens kantooruren, maar eveneens buiten kantooruren. Wie rustig wil slapen laat de beveiliging voor  zijn bedrijf en/of terrein tijdens de nacht en het weekend over aan deskundigen. SecuMD Security zorgt voor deskundige, betrouwbare, professionele beveiligers die getraind zijn om snel, adequaat te handelen tijdens het beveiligen van uw bedrijf en/of terrein buiten kantooruren en gedurende weekenden.

Neem vrijblijvend contact op met SecuMD Security

CONTACT MET SECUMD SECURITY

Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Is het makkelijker dat wij bij u langskomen? Geen probleem!

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek!

SecuMD Veiligheidsplan

Veiligheid, goede samenwerking en communicatie staan bij ons voorop!

 • 1
  Realistische schets

  Bij de start van elke beveiligingsvraag zal een realistische schets voorafgaan.

 • 2
  Samen aan tafel

  Nadat wij de beveiligingsvraag hebben bekeken krijgt u van ons een persoonlijk advies op maat.

 • 3
  SecuMD Veiligheidsplan

  In het SecuMD Veiligheidsplan worden alle voorbereidingen uitgewerkt. De beveiligingsvraag staat centraal en is ons vertrekpunt.

 • 4
  Passend team

  Wij stellen een passend team samen, een team dat aansluit bij de sfeer, wensen, soort opdracht. De juiste mensen op de juiste plaats!

 • 5
  Uitvoering SecuMD Veiligheidsplan

  Volgens het SecuMD Veiligheidsplan bereidt het team zich goed voor. Elke betrokken medewerker kent zijn locatie, verantwoordelijkheden.

 • 6
  Evaluatiecheck

  Het is belangrijk om na iedere dienst te evalueren of alles goed verlopen is.