Evenementenbeveiliging

Veilig genieten

Evenementen zijn  grootschalige, publieke gebeurtenissen vol met beleving en ontspanning. Of het nu gaat om festivals, concerten, sportevenementen, megafeesten of braderieën. Op ieder evenement komt een groot aantal mensen bij elkaar. Het is één grote happening waar puur vermaak op nummer 1 staat. Ontspanning, grote lichtshows, goede line-ups, gezelligheid, indrukwekkende shows die nog jaren indruk maken. Beperk risico´s, maar vergroot de beleving voor de bezoekers! Niet altijd evident gezien de hedendaagse gebeurtenissen op gebied van terrorisme, groeiend gevoel van onveiligheid, onverwachte weersomstandigheden, en nog vele andere risicofactoren die er niet om liegen. SecuMD Security houdt rekening met al deze factoren tijdens het  begeleiden van uw evenement. Beveiliging van SecuMD Security  is beveiliging geruisloos op de achtergrond, maar continu alert op uw veiligheid en die van uw bezoekers. SecuMD Security  maakt het voor hen en voor alle organisatoren mogelijk om zorgeloos, veilig te genieten. Intense beleving van het evenement!

Samen naar een geslaagd evenement

Voor de schermen is het feest, maar achter de schermen wordt hard gewerkt om alles in goede banen te leiden. SecuMD Security  is waakzaam en is gericht op de veiligheid van de bezoekers, terrein en het aanwezige personeel. Beveiliging netjes op de achtergrond, zoals het hoort. Discrete beveiliging van kwaliteit zodat bezoekers met een gerust gevoel het evenemententerrein bezoeken en rondlopen. Bezig met ontspannen vermaak. Dat is de bedoeling van het evenement. SecuMD Security heeft ruimschoots ervaring op het gebied van evenementenbeveiliging. SecuMD Security  zal u vrijblijvend adviseren en graag begeleiden bij het gestructureerd verlopen van uw evenementen.  SecuMD Security  werkt met een Veiligheidsplan op maat waardoor risico´ s worden beperkt. Mede hierdoor wordt het evenement een geslaagd succes!

Wij kijken graag met u mee naar een veilig evenement.

CONTACT MET SECUMD SECURITY

Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Is het makkelijker dat wij bij u langskomen? Geen probleem!

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek!

SecuMD Veiligheidsplan

Veiligheid, goede samenwerking en communicatie staan bij ons voorop!

 • 1
  Realistische schets

  Bij de start van elke beveiligingsvraag zal een realistische schets voorafgaan.

 • 2
  Samen aan tafel

  Nadat wij de beveiligingsvraag hebben bekeken krijgt u van ons een persoonlijk advies op maat.

 • 3
  SecuMD Veiligheidsplan

  In het SecuMD Veiligheidsplan worden alle voorbereidingen uitgewerkt. De beveiligingsvraag staat centraal en is ons vertrekpunt.

 • 4
  Passend team

  Wij stellen een passend team samen, een team dat aansluit bij de sfeer, wensen, soort opdracht. De juiste mensen op de juiste plaats!

 • 5
  Uitvoering SecuMD Veiligheidsplan

  Volgens het SecuMD Veiligheidsplan bereidt het team zich goed voor. Elke betrokken medewerker kent zijn locatie, verantwoordelijkheden.

 • 6
  Evaluatiecheck

  Het is belangrijk om na iedere dienst te evalueren of alles goed verlopen is.