BLOG 4: Corona treft ook de beveiliging 😷

23 maart 2020

Corona

Wereldwijd zijn wij allemaal in de ban van het coronavirus. Het tot voor kort nog onbekende virus grijpt in een speltempo om zich heen. Wij kennen inmiddels de gestelde maatregelen en adviezen vanuit de  Rijksoverheid, RIVM uit ons hoofd. Tenminste, dat mag ik hopen! Brabant is hard getroffen. Alsmede andere delen van ons land. Het lijkt een “ver-weg-van-mijn-bed-show” tot het jouw treft. Of iemand uit je omgeving. Neem zelf de verantwoordelijkheid om de maatregelen die er gesteld worden op te volgen.  

Hulde ❤

Hulde aan alle mensen werkzaam o.a. de  zorg, retail, onderwijs, schoonmaak en BEVEILIGING (en alle andere vitale beroepen). Alle mensen werken dag en nacht samen om voor Nederland te zorgen. De mensen uit de zorg, de supermarkten, de beveiligers bij deze objecten, onderwijs…iedereen draait momenteel over zijn maximale voor het grote nationale belang. Ieder van deze hardwerkende mensen (voor en achter de schermen) proberen er alles aan te doen dat er voor ieder goed gezorgd wordt. Of dit nu medisch is of quasi veiligheid. Hulde aan al deze kanjers. Onze nationale kanjers! Om trots op te zijn ❤.  

Beveiliging

Ook de beveiligingsbranche heeft te maken met het coronavirus en zeker met de gevolgen. In de eerste lijn zijn de events gecanceld tot nader orde. Dit is voor veel ondernemers in de beveiliging een harde klap geweest. Objecten zoals museums, overheidsgebouwen etc.  zijn tijdelijk gesloten tot nader orde. Ook dit geeft harde klappen aan veel bedrijven in de beveiliging. Wij, SecuMD Security, hebben ook te maken gekregen met deze klappen. Events en diverse vaste objecten zijn dicht. Dat wil zeggen, dat er veel uren niet worden ingevuld. Wij volgen dagelijks de ontwikkelingen van het coronavirus. Volgen uiteraard de richtlijnen en maatregelen op. Maar dat wil niet zeggen dat het altijd even makkelijk is. De situatie waar Nederland mee kampt is onbekend, is zwaar, voor veel ondernemers in grote en kleine bedrijven een beproeving. Gelukkig zijn niet alle objecten gesloten. In tegendeel zelfs. Wij blijven draaien. Wij blijven positief. Sterker, wij blijven in verbinding met onze toppers, klanten, opdrachtgevers! Onze slogan; Together, more than safety! is in deze situatie heel goed van toepassing.

De komende weken

Wij blijven waakzaam over onze gezondheid, de gezondheid van onze toppers. Zorgen voor jezelf is ook zorgen voor elkaar. Wij zijn 1 verbinding ❤. De toestroom van aanvragen op diverse locaties is momenteel groot. Wij blijven aan het werk.  Iedereen die de locaties bezoekt (om welke reden dan ook) kan rekenen op de heerlijke energie van de toppers. Iedereen zal de benodigde inzet ontvangen van deze toppers. De heerlijke energie van deze toppers is zo aanstekelijk. I LOVE IT ❤ !

Denk eraan ajb; ook de beveiligers zijn mensen. Ook zij  kunnen besmet geraken met het coronavirus. Houdt ajb 1,5 meter afstand . Sorry mensen;  geen handen schudden, niet hoesten of niezen in het gezicht. Draag een beetje bij aan de gezondheid voor jezelf en voor de gezondheid van anderen.

Appeltaart

Voor veel bedrijven zullen de gevolgen van het coronavirus groot zijn. Wij wensen alle bedrijven veel sterkte toe. Laten wij als ondernemers elkaar de hand reiken. Laat elkaar als ondernemers niet vallen. Steun elkaar door elkaars krachten te bundelen in deze moeilijke tijd.  Maak op een positieve manier gebruik van elkaars expertises. Weet je, ik ben gek op appeltaart 🍰.  Als wij de appeltaart kunnen verdelen onder elkaar smullen wij er allemaal van. Dan is de appeltaart NOG LEKKERDER! Samen de opdrachten verdelen maakt dat wij allemaal blijven draaien.  Wij zijn namelijk; 1 Team, 1 Taak, 1 Verbinding 👊✔!

Tot slot

Aan alle mensen die ziek zijn geworden,  wij wensen iedereen van ❤ beterschap & veel sterkte 🍀.

SecuMD Security blijft vooralsnog draaien. Wij verdelen de “appeltaart”  met onze collega-ondernemers en wij hopen dat anderen dit ook doen. Wij zullen samen met onze toppers, klanten en opdrachtgevers blijven kijken naar mogelijkheden ☺.

En onthoudt; probeer elkaar te helpen in deze periode. Samen sterk!  1 Team, 1 Taak, 1 Verbinding 👊✔!

Take care ❤