Beveiliging speciale gelegenheden

Trouw en rouw

Het klinkt misschien een beetje vreemd in de oren, beveiliging tijdens trouw en/of rouwgelegenheden? Steeds meer mensen hebben jammer genoeg ervaren dat criminelen van dit soort gelegenheden gretig gebruik maken om hun kans te slaan. Tijdens, voor en/of na een bruiloft wilt u genieten, nagenieten van dit bijzondere moment. Tijdens, voor en/of na een rouwgelegenheid is het belangrijk om het waardige afscheid van uw dierbare te koesteren. Verschillende emoties komen hierbij kijken. Beide situaties, zowel een trouw als een rouwgelegenheid, zijn er mogelijkheden voor ongewenste gasten om toe te slaan. Treurig. De hedendaagse criminelen houden sociale media, kranten, advertenties bij om toe te slaan. Voordat ze hun intrede maken in uw woning, bedrijfspand of zelfs terplekke bij de gebeurtenis, hebben zij hun huiswerk gedaan. Locatie, tijdstippen, genodigden…alles hebben zij voorbereid. Daarom biedt SecuMD Security beveiliging aan tijdens trouw en rouwgelegenheden.

Wat kan SecuMD Security u bieden?

Er zijn verschillende mogelijkheden. SecuMD Security kan de woning, bedrijfspand of locatie discreet voorzien van beveiliging. Wij bewaken op dat moment de woning, bedrijfspand, terrein of locatie op onuitgenodigde gasten. Discreet en op afstand, maar voldoende zichtbaar. Tevens is het mogelijk om dit uit te voeren met een beveiliger in combi met een  speciaal opgeleide beveiligingshond. Ook is het mogelijk dat SecuMD Security de intieme gebeurtenis begeleid. Wij houden onuitgenodigde op afstand en zorgen ervoor dat alles verloopt zoals in het Veiligheidsplan is opgesteld. Door hevige emoties en/of confrontaties is het mogelijk dat er  onrust en daardoor ongewenst gedrag ontstaat. Wij zorgen ervoor,in alle discretie, dat dit soort calamiteiten op de achtergrond worden behandeld. Rust is in beide situaties erg belangrijk. Verwacht u veel gasten? Dan is het mogelijk om de voertuigen van de genodigden te beveiligen. 

Inbraak, onrust, vandalisme, glasbreuk, autodiefstal, ordeverstoring. Narigheid dat voorkomen kan worden! SecuMD Security helpt u daarmee. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden en wensen. Daarna ontvangt u een persoonlijk advies. Wij streven naar rust en veiligheid, vooral tijdens dit soort intieme momenten! Dit in combinatie met samenwerking en duidelijke communicatie.

Neem vrijblijvend contact op met SecuMD Security

CONTACT MET SECUMD SECURITY

Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Is het makkelijker dat wij bij u langskomen? Geen probleem!

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek!

SecuMD Veiligheidsplan

Veiligheid, goede samenwerking en communicatie staan bij ons voorop!

 • 1
  Realistische schets

  Bij de start van elke beveiligingsvraag zal een realistische schets voorafgaan.

 • 2
  Samen aan tafel

  Nadat wij de beveiligingsvraag hebben bekeken krijgt u van ons een persoonlijk advies op maat.

 • 3
  SecuMD Veiligheidsplan

  In het SecuMD Veiligheidsplan worden alle voorbereidingen uitgewerkt. De beveiligingsvraag staat centraal en is ons vertrekpunt.

 • 4
  Passend team

  Wij stellen een passend team samen, een team dat aansluit bij de sfeer, wensen, soort opdracht. De juiste mensen op de juiste plaats!

 • 5
  Uitvoering SecuMD Veiligheidsplan

  Volgens het SecuMD Veiligheidsplan bereidt het team zich goed voor. Elke betrokken medewerker kent zijn locatie, verantwoordelijkheden.

 • 6
  Evaluatiecheck

  Het is belangrijk om na iedere dienst te evalueren of alles goed verlopen is.