Beveiliging Onderwijsinstelling

Veilige plaats

Onderwijsinstellingen voor vervolgopleidingen, universiteiten, maar ook de dorpsschool. Elke onderwijsinstelling, ongeacht omvang en ligging, dient een veilige plaats te zijn. Een plek waarvan veiligheid een absolute zekerheid is. Studenten kunnen zorgeloos hun focus leggen op hun studie, ongedwongen rondlopen op de campus, bijkletsen aan de ingang van de universiteit, maar ook chillen op het grasveld! Maar, niet alleen voor de studenten en medewerkers dient dit zo te zijn. Ook de apparatuur zoals digitale schoolborden, beamers, examenmateriaal..etc zijn kostbare, aanwezige zaken binnen scholen. Hoe voorkomt u dat materiaal het doelwit wordt voor diefstal, vandalisme? Hoe waakt u over de integriteit van uw onderwijsinstelling en medewerkers? Allemaal voorkomende problemen en vraagstukken die zich kunnen voordoen. Dat willen wij niet! Als wij problemen kunnen voorkomen zijn wij al een heel eind. 

Wat kunnen wij doen?

Buiten alle redenen waarom uw onderwijsinstelling het slachtoffer kan worden van ongewenste praktijken is het belangrijk om te kijken wat we kunnen doen om dit te voorkomen. Een schoolgebouw heeft meerdere ingangen, nooduitgangen, vaak meerdere schoolpleinen, onoverzichtelijke hoeken, kostbaar materiaal is aanwezig, veel in -en uitgaande bezoekers, studenten, medewerkers…..Oftewel, voor elke onderwijsinstelling zijn er bijzondere aandachtspunten die worden opgenomen in een aangepast Veiligheidsplan. Door het inzetten van preventieve beveiligers wordt ook uw onderwijsinstelling onaantrekkelijk voor onuitgenodigde gasten. Uit de cijfers is gebleken dat fysiek aanwezige beveiligers onmisbaar zijn geworden. Beveiligers die snel kunnen inspelen op de situatie, beveiligers die de juiste mensen te woord staan, beveiligers die EHBO kunnen verlenen, zijn een preventieve oplossing voor criminaliteit, vandalisme, verbaal geweld en andere ongewenste situaties. Preventief toezicht door aanwezige beveiligers in te zetten verhoogd u de veiligheid van uw studenten en medewerkers. 

Beveiliging is onmisbaar

De inzet van een beveiligingsorganisatie is hedendaags onmisbaar geworden. De cijfers liegen er niet om. SecuMD Security  biedt verschillende mogelijkheden om ook uw onderwijsinstelling met zorgvuldigheid en professionele medewerkers te beveiligen. Onze beveiligingsdiensten worden allemaal uitgevoerd op basis van een aangepast Veiligheidsplan. Onze diensten in combinatie met een persoonlijk advies en een op maat gevormd Veiligheidsplan verlagen de kans op calamiteiten. Zo wordt de veiligheid van uw studenten, bezoekers, medewerkers en anderen gewaarborgd. 

Neem vrijblijvend contact op met SecuMD Security

CONTACT MET SECUMD SECURITY

Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Is het makkelijker dat wij bij u langskomen? Geen probleem!

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek!

SecuMD Veiligheidsplan

Veiligheid, goede samenwerking en communicatie staan bij ons voorop!

 • 1
  Realistische schets

  Bij de start van elke beveiligingsvraag zal een realistische schets voorafgaan.

 • 2
  Samen aan tafel

  Nadat wij de beveiligingsvraag hebben bekeken krijgt u van ons een persoonlijk advies op maat.

 • 3
  SecuMD Veiligheidsplan

  In het SecuMD Veiligheidsplan worden alle voorbereidingen uitgewerkt. De beveiligingsvraag staat centraal en is ons vertrekpunt.

 • 4
  Passend team

  Wij stellen een passend team samen, een team dat aansluit bij de sfeer, wensen, soort opdracht. De juiste mensen op de juiste plaats!

 • 5
  Uitvoering SecuMD Veiligheidsplan

  Volgens het SecuMD Veiligheidsplan bereidt het team zich goed voor. Elke betrokken medewerker kent zijn locatie, verantwoordelijkheden.

 • 6
  Evaluatiecheck

  Het is belangrijk om na iedere dienst te evalueren of alles goed verlopen is.